Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-11-2007 06:29:29
Huishouden & Energie

Betaling nuon

Vanaf 2005 is energie geleverd waarvoor niet middels voorschotten of een eindafrekening is betaald. zowel u als nuon hebben dat niet tijdig geconstateerd. bepalend voor de verrekening zijn de meterstanden van 2005 en nu en over dat verbruik kan verder geen discussie bestaan.

verjaring treedt pas op na verloop van 5 jaar en daarvan is geen sprake en zeker niet na de stuiting van de verjaring door de recente eis van de zijde van nuon.

als u dus kiest voor de weg van david dan wens ik u veel sterkte, want als deze zaak ooit de rechter zal halen dan zal het een hamerstuk worden vrees ik en zullen de kosten alleen maar hoger geworden zijn. wees dus verstandig en treft een passende afbetalingsregeling en houdt u daar aan. nuon heeft indien u niet gaat betalen het recht om u af te sluiten.

er zit dus weinig anders op dan te betalen en dat u onvoorziene kosten heeft is natuurlijk niet echt waar, want dat geld had u al lang geleden moeten betalen.