Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ti
tiny0607 - 22-11-2007 11:36:56
Computers & Telefonie

Wie weet de beste en goedkoopste adsl aanbieder

hallo,


je moet eerst voor 100% zeker weten welke downloadsnelheid er op jou adres mogelijk. vandaar uit kun je pas gaan kijken welk abonnement het beste voor je is.


dus niet naar de adresmetingen kijken wat ze op de internetsites hebben staan. die kloppen niet, omdat er hemelsbreed gemeten wordt en in werkelijkheid de lijnen veel langer zijn.


ik ben al een maand bezig om voor mijn recht op te komen bij orange. max. downloadsnelheid 20 mb actie voor 24,95 euro per maand. nu blijkt dat in werkelijkheid geen snellere verbinding kan krijgen dan max 3mb, terwijl er op de site vermeld staat dat ik minimaal downloadsnelheid van 8mb kon ontvangen.


dus als je verstandig bent doe je er goed, op papier te krijgen welke snelheid op jou adres werkelijk is. in mijn geval wilt orange het wel downgraden, maar niet voor de actieprijs van 8,95 euro pm, maar het volle pond van 17,95 per maand( orange adsl 4 mb). de actie orange adsl max 20mb is nu 19,95. als ik de werkelijke snelheid had geweten, dan had ik de orange adsl van 8,95 genomen, maar ik kan het niet etrug naar de actie prijs, terwijl ik pas 1 maand lid van hun ben.


dus denk goed na wat je gaat doen.


met vriendelijke groeten, tiny