Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

menno0
menno0 - 23-11-2007 15:31:11
Auto & Vervoer

Geen lid van wegenwacht

jvdorst, ben ik het mee eens. maar je kunt met een relatief nieuwe auto de gok wagen en geen anwb lid zijn tot het eerste pechgeval. entreekosten zijn alleen beetje hoog, accepteer die zonder te cijferen. bedenk dan zijn de eerste jaren immers uitgespaard. wees sportief en blijf dan ook lid.


laatste jaren ben ik helaas trouwe klant met lekgestoken band, vastzittende cruise control, daarnaast nu na 40.000 km brandt elke 5000 km mijn  v-snaar van citroen berlingo er af. zo ook weer dit weekend. perfect geholpen! auto is op trailer bij eigen garage gebracht. naast het weekend kreeg ik nog eens 3 werkdagen een nieuwe opel vectra, 6.500 km gelopen.


bij pech sta je altijd onthand. je hebt mooie kleding aan, kinderen van de buren in de auto, staat ver van huis, of juist voor de deur. altijd tref ik behulpzame monteurs, die alles op alles zetten je toch naar huis te laten rijden of juist op tijd laten vertrekken.