Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 08-01-2008 10:41:57
Voeding & Gezondheid

Breastgro

ik heb breastgro gebruikt en ben super tevreden. het heeft wel even geduurd, maar het resultaat is prima. in totaal heb ik het product ongeveer 6 maanden gebruikt en m'n borsten zijn zeker voller en steviger. volgens mij zelfs mooier dan voor mijn zwangerschap.


het enige nadeel van het product vind ik dat je elke dag 5 tabletten moet innemen! met name de eerste weken vond ik dit heel erg. maar toen ik voelde dat er iets met m'n borsten gebeurde .... vond ik het al minder erg.


een vriendin van mij is ook erg tevreden. zij had na de borstvoeiding van 2 kinderen hele slappe borsten. nu zijn haar borsten ook weer behoorlijk stevig.


als je twijfelt kan je ook met het bedrijf breastgro bellen. ze hebben een goede servicelijn waarbij je direct advies kunt vragen.


succes met het neme van de juiste keuze!