Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

la
lamantijn2 - 19-03-2008 08:14:42
Voeding & Gezondheid

Sambrosa slaapsap


hallo,


ik heb door mijn zus sambrosa leren kennen. het is zelfs geschikt voor baby's vanaf 1 jaar. gewenning kan niet optreden, er is geen chemisch of verslavend aspect toegevoegd.op dit moment wordt sambrosa slaapsap geregistreerd en vanwege een nieuwe eigenaar en de commerciĆ«le verruiming van de producten is het "even" niet te bestellen. wel zijn de : "light sambrosa" (zal wellicht een verdunde vorm zijn van het slaapsap) en "no worries"  die een kalmerende en antidepressieve heeft, te verkrijgen. ik bestel deze altijd op http://www.easysleepplaza.com/ (daar vind je ook de ingredienten terug )


zelf heb ik er dus hele goede resultaten mee, mijn familie en kinderen ook! je wordt er rustig van (een uur voor het slapengaan innemen) en ontspant met een gevoel die "lekker loom" aanvoelt. ik hoop dat je antwoord op je vraag beantwoord is, je kunt me altijd mailen als je meer zou willen weten.


groetjes astrid