Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pi
pipikrulkous - 10-03-2008 22:43:13
Geldzaken & Recht

Verhuren van koophuis zonder toestemming van mede-eigenaar

in eerste instantie wil ik jullie allemaal heel erg bedanken voor het beantwoorden van mijn vraag. inmiddels heb ik jullie antwoorden ook naar mijn advocaat gemaild in hoop dat hij er nu wel wat vaart achter gaat zetten.


verder had ik eigenlijk nog een vraag. ik ben onlangs erachtergekomen dat deze "zogenaamde"huurders zich al op mijn adres hebben ingeschreven terwijl ik dus niet mijn ex als hoofdbewoonster stond ingeschreven! na meerdere malen contact opgenomen te hebben met de gemeente werd mij verteld dat zij met de gegevens (huurcontract)die de nieuwe huurders met zich meebrachten zij zich dus wel konden inschrijven op mijn adres! hoe is dat toch mogelijk? ik kan mezelf nergens anders inschrijven en ben nu ook nog eens officieel van mijn inschrijfadres beroofd met een onrechtmatig huurcontract.


dit gaat vele problemen voor mij met zich meebrengen en vraag me af of ik hier zelf iets tegen kan ondernemen om de inschrijving alsnog ongedaan te maken??????


help!!! ik ben zo wanhopig.....