Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-03-2008 23:46:26
Elektronica & TV

Aanbieding van een kirby

hoezo terugkomen op "alle" andere punten? je stelt maar 2 vragen waarvan ik de ene direct beantwoord heb en om de andere beantwoord te krijgen had ik je al eerder verwezen naar mijn website. de prijzen staan op de website en alles m.b.t. de garantie wat niet duidelijk is is per mail of telefonisch opvraagbaar. hoe transparant wil je het hebben.


ik reageer hier op dit forum omdat ik het jammer vind dat jij een verkeerd beeld hebt van het kirby schoonmaakapparaat. het ligt niet aan het kirby apparaat maar aan bepaalde mensen die een bedrijf voeren dat kirby's in- en verkoopt. dat heet rotte appels. kirby verkoopt wereldwijd meer dan 1000 apparaten per dag in zo'n 70 landen en behoort tot de berkshire hattaway inc (doe maar ff googlen) dit bedrijf behoort tot één van de grootste ter wereld. die maken zich óók niet druk over de taal die jij uitkraamt in het kikkerlandje nederland. ze verkopen die kirby's toch wel. ook zonder jou en mij.


maar goed; als je meer info wilt mail of bel je maar.