Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-04-2008 00:05:29
Geldzaken & Recht

Oneens met schooladvies, wat nu

Dag (o)pa,

als  het voor elkaar kunt krijgen: laat hem naar de school gaan waar hij het liefst naar toe gaat. maak u daar als opa sterk voor.
u ziet goed welk vlees u in de kuip heeft en hebt vergelijkingsmateriaal in uw eigen kind(eren). als hij graag ergens naar toe gaat en er lol in krijgt, kan hij tot grote hoogte stijgen. ze zijn zich nog aan het vormen op die leeftijd. soort vrienden zijn belangrijker voor het uiteindelijke resultaat. dat weet u zelf.

dat ie wat verlegen is hoeft voor vwo geen beletsel te zijn. dat hij serieus aan de studie gaat, nadat ie thuis gekomen is en even uit heeft geblazen, is veel belangrijker. dat het erin zit heeft ie bewezen met de cijfers. met op tijd z'n huiswerk maken en de volgende stof even vóór de les doornemen, kan ie dr. worden.

maar laat hem eerst de havo-brugklas doen op de school naar zijn keuze, dan ben je weer een jaar verder en wijzer.

succes met het overtuigen, hij zal u er dankbaar voor zijn.

onze oudste heeft ook vwo gedaan, werd uitgeloot voor wageningen waar ze graag naar toe wilde. het werd nijmegen met tegenzin. na een half jaar college gaf ze de brui eraan en haalde op haar slofjes hts-chem.tech. uiteindelijk werd het veiligheid en milieu, is daar gelukkig mee en dat is het voornaamste.

hardware error man. (ook opa)