Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 16-05-2008 16:57:11
Voeding & Gezondheid

Blaasontsteking en cranberry capsules

ik zou denken: naar de huisarts en vragen om een anti-bioticakuur! bij de apotheek kun je een informatieblad halen met uitleg over blaasontsteking en wat je zelf kunt doen om regelmatige terugkerende blaasontsteking te voorkomen (goede toilethygiene is al genoemd,) dat lijkt me goed en professioneel advies.


ik weet niet of ik als het om mijn gezondheid gaat alle op deze plek genoemde, uiteraard welgemeende maar wellicht niet altijd deskundige adviezen, zou (willen) opvolgen!


zo heb ik mijn twijfels bij het verwijderen van het capsule-hoesje van een poeder. dat hoesje zit er toch niet voor niets omheen? ik neem aan dat dat is om je slokdarm te beschermen tegen het poeder, en dat het capsule-hoesje pas in je maag moet oplossen. ik kan me wel voorstellen dat je als vegetariĆ«r moeite hebt met het gebruiken van een middel in die vorm, omdat het capsule-hoesje van gelatine is, en gelatine van varkensbotten gemaakt wordt. maar zou de apotheek dan van het poeder een stevig pilletje van kunnen persen voor jou? 't is maar een idee...