Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-05-2008 11:39:49
Voeding & Gezondheid

Blaasontsteking en cranberry capsules

Van horen zeggen/ de (sluik)reklames van de kruidenwinkeltjes!

ik maak mij grote zorgen!

immers, nu in kranten,weekbladen en tijdschriften de advertenties voor alternatieve middelen zich moeten beperken tot: "het helpt mee te versterken", "het kan", "het levert een bijdtrage aan", kortom allemaal slagen om de arm omdat een nieuwe wet nu voorschrijft dat de claims op alternatieve producten zoals boven omschreven, die gucosamines,haaienkraakbeen,biostabiels,aardstralenkastjes ook hun werkzaamheid wetenschapplijk moeten kunnen bewijzen!!

en op dit internet??
daar wordt je om de oren geslagen met de meest onzinnige theorieën en alternatieve behandelingen die letterlijk levensgevaarlijk kunnen zijn!
valse informatie die claimt dat kanker te voorkomen en zelfs te genezen valt door kruidenmiddeltje x in te nemen met als gevolg dat velen te laat zich eindelijk gaan wenden tot de reguliere gezondheidszorg met als resultaat! niet meer behandelbaar.
tik maar eens simoncini in!, "dr"rath, zeer gevaarlijke personen met zeer gevaarlijke stellingen.
bovendien is dit internet vervuild met vele websites die ogenschijnlijk opjectieve gezondheidsadviezen geven maar die bij verder klikken gewoon ordinaire reclame maakt voor al die alternatieve pilletjes,drankjes,poedertjes, hoge doses vitamines enzovoort.

kijk maar eens naar het verschil tussen de website "grenswetenschappen" en "vereniging tegen de kwakzalverij"

de tros kiest duidelijk vopr de alternatieven.
laat in vredesnaam dit forum niet vervuild worden met aanprijzers van niet werkzame producten.
wat in een krant niet geclaimd mag worden zou ook op het internet en op dit forum niet geclaimd mogen worden.

een zeer bezorgde

vrije vogel