Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 12-06-2008 15:41:30
Huishouden & Energie

Hoe houd ik mijn bankstel heel met katten?

hallo.


eigenlijk zall je het nu al moeten gaan afleren en mijn ervaring is dat je ze er beter helemaal niet meer op kunt laten en gewoon een mooie mat, kussen of mand in de plaats moet geven.


ik heb aan mijn katten gemerkt dat als ze ergens op mogen liggen zoals de bank het vaak "mis" gaat omdat het van hun is.


verder heb ik altijd een leatherlook bank gehad en ik vind dat geen goede keus om te hebben met katten omdat er niks meer aan te doen als ze het toch doen.


nu hebben we een doodgewone stoffen bank en ik heb op de markt een paar kromme naalden gehaald en daarmee heb ik de bank al een paar keer helemaal mee kunnen oplappen.


het duurde wel een half jaar voordat ze niet meer op de bank kwamen en die ook niet meer gebruikte om te krabben maar nu doen ze het niet meer.


heel veel succes ermee!


groetjes manon