Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-06-2008 16:09:26
Huishouden & Energie

Naaimachine maakt geen steken

er is een grote kans dat je naald er niet goed in zit. het kan ook zijn dat de naald krom is. koop goede stalen naalden, want die veren weer recht en blijven daardoor langer goed.


gaat je spoeltje er aan de voorkant in, dan zit de lange gleuf die over het grootste deel van de naald loopt aan de voorkant. een klein plat stukje aan de achterkant. de platte kant van de bovenkant van de naald naar achteren.


gaat je spoel er van lings naar rechts in, zit de lange gleuf die over de hele naald loopt aan de linkerkant, klein plat stukje aan de rechterkant. platte kant van de bovenkant van de naald naar rechts.


als je de draad van je spoeltje door het spoelhuisje naar buiten trekt met de richting van het veertje mee, draait het spoeltje tegen de richting in.


let ook goed op of je draad goed is ingeregen. eerst door en lus, soms meerdere de spanning, om het veertje, daarna door de arm die op en neer gaat terwijl je aan het naaien bent.


meestal is een van deze dingen de oorzaak. succes.