Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hrdwerrorman
hrdwerrorman - 03-09-2008 22:38:17
Auto & Vervoer

Elektrische fiets aldi

Dag steenuil,

wat een accu kost voor die aldi e-fiets kan ik u niet zeggen. spijt me.

wel dat harrie, een reactant aan deze site, juist vorige week meldde dat hij twee aldi e-fietsen thuis gekregen heeft. hij zou nog melden wat z'n bevindingen met de e-fietsen zijn.
misschien dat harrie het weet.

anderzijds zou ik zelf in de afneembare accubak kijken welke accu's erin zitten. in hengelo zit een accuboer waar je praktisch elk type accu kunt verkrijgen. het adres kan ik, indien nodig, opzoeken.

verder zou u in de winkel kunnen vragen hoe u de accu kunt vervangen of een tweede kunt bestellen. alle kans dat ze u dat niet kunnen vertellen, maar wel hoe te handelen. de duitse reparatiedienst, welke ook in nederland repareert, kan u zeker verder helpen. op de accu zal mogelijk geen of beperkte garantie zitten.

e-mailcontact met aldi heb ik na diverse pogingen voor andere zaken nog niet kunnen verkrijgen. ook in duitsland niet. de e-fiets is ook in duitsland verkocht.

hardware error man.