Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

harrie
harrie - 04-09-2008 14:18:35
Auto & Vervoer

Elektrische fiets aldi

steenuil.


geen idee wat een reserveaccu kost, maar via tel 00 800/72722747 is het na te vragen. (gratis via vaste [kpn] lijn.) nl. gesproken.


overigens is een actieradius van zo'n 40 km. normaal voor een electr. fiets. het is heel sterk afhankelijk van de trapondersteuning, e stand tot 16 km. hoef je de pedalen alleen maar in beweging te houden bij een lage versnelling  (1/2). dan levert het motortje alle kracht, in een hoge versn. (6/7) lever je zelf ook nog wat power.


in de max. stand 25 km. rij je op volle motorkracht, de pedalen kan je dan in slow-motion bewegen zonder weerstand.


daarom is het onmogelijk een juiste actieradius op te geven, afgezien van deze factoren spelen tegenwind/temperatuur/hellingen ook een stevig woordje mee.


tot nu toe maximaal zo'n 20 km gereden.


verdere info; het is de alu-rex e bike 2311 maar dan voorzien van een mandje. (ff goog-len) de fiets komt uit china, overigens verdenk ik de zgn. nederlandse merken daar ook van, maar dan tegen 1/3 van de prijs. mogelijk zijn bepaalde details wat mooier uitgevoerd. alleen je kunt er nu 3 verslijten voor de prijs van 1


groeten harrie