Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wietje
wietje - 16-04-2004 11:44:38
Computers & Telefonie

Wat is beter/sneller adsl of kabel

Adsl heeft een constante snelheid en bij de meeste providers worden er geen beperkingen van bijvoorbeeld poortgebruik toegepast.
bij kabelinternet is dit over het algemeen wel omdat je je verbinding dan met de hele wijk deelt. daarnaast is het zo dat iemand die achteraan de kabel woont een langzamere verbinding heeft dan iemand die vooraan woont, dat kun je zien als een waterleiding waar steeds een beetje wordt afgetapt. aan het einde is de druk van zo'n leiding aardig weg! zelf heb ik zonnet breedband family. dat is een adsl verbinding via versatel. ik ben er erg tevreden mee, één nadeel aan adsl is wel dat je er een vaste telefoonlijn voor moet hebben liggen en in het geval dat je versatel wilt gebruiken moet je het duurste abonnement bij kpn nemen voor je telefoon!?!