Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

do
dorpsmeisje - 13-09-2008 20:25:58
Voeding & Gezondheid

Wie heeft ervaring met bioxet ontharingscreme

hoi,


ik heb sinds 6 weken deze creme en gebruik deze voor mijn gezicht. ik heb daar nogal wat overbeharing, en moest 3x per week epileren om baard, snor en doorgroeiende wenkbrauwen te verwijderen. inmiddels is de haargroei behoorlijk aan het afnemen, en de haren die nog wel groeien zijn al veel dunner en zijn al makkelijker te verwijderen. prima spul, want het werkt echt! je moet wel geduld hebben, en elke avond smeren. naast harsen of epileren kan je ook scheren, alleen duurt het dan wat langer. als je het vlak na een warme douche opbrengt staan je poriën open, en dan komt de creme dieper en dus eerder bij de haarwortel. dit laatste was een tip van de verkoopster en een erg nuttige. de creme voelt zacht aan, niet vet en ruikt fris naar kruiden. ik ben er erg gelukkig mee en ga ook mijn lichaam er mee behandelen! met een potje voor het gezicht zou je ongeveer 3 tot 4 maanden kunnen doen, en ik zie nog niet echt, dat er wat uit is, je hoeft het maar heel dun in te smeren namelijk. doordat het voornamelijk kruiden zijn heb ik ook geen last van allergische reacties, wat ik bij ontharingscreme wel had. overigens is dit geen ontharingscreme, het is een haargroeiremmer, die op de lange duur de haarwortels zodanig aantast, dat ze geen haren meer produceren. bij mij slaat het gelukkig snel aan, maar gemiddeld begin je na 2 maanden smeren resultaat te zien. ik ben in elk geval al terug op 1x per week epileren, wat veel tijd scheelt.


ik hoop, dat ik je hiermee een beetje heb kunnen helpen. overigens maakt het voor de creme niet uit of je blonde of donkere haren hebt!


groetjes, mireille.