Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 20-09-2008 15:32:59
Geldzaken & Recht

Briefgeheim

weet u zeker dat uw huisarts de brief goed had geadresseerd? waarschijnlijk is de brief om de een of andere reden of verkeerd geadresseerd geweest of verkeerd bezorgd en dat is een fout die iedereen kan overkomen. als je dan niet oplet bij de ontvangst, dan maak je de brief onbewust open.


wat ik niet goed begrijp, dat een brief met een inhoud die kennelijk voor u erg geveolig is per post wordt verzonden. u zou hem ook hebben kunnen ophalen (of laten ophalen).


aan het voorval op zich kunt u verder niets doen, anders dan de melding die u al heeft gedaan. voor een per normale post gezonden brief is verdere actie niet zinvol. ook tnt zal het niet kunnen achterhalen.