Rapporteren

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-09-2008 14:24:59
Geldzaken & Recht

Briefgeheim

ik wil even op de laatste 3berichten reageren. fouten zijn inderdaad menselijk en door de laatste posting ben ik erachter gekomen dat ik er ook een gemaakt heb. namelijk, ik zag geen codes onderaan de enveloppe staan en heb toen de huisartsenpraktijk gebeld om te vragen van welk postbedrijf zij gebruik maken, dit bleek niet tpg!


blijkbaar heeft degene die de brief heeft opgemaakt, hem daarna in de tpg brievenbus teruggedaan, want ik heb dus wel dat bijgesloten kaartje van tpg post, waardoor ik op het verkeerde been gezet ben.


ik ga tpg hier wel over terugbellen, want ondanks dat het de afgelopen 2 weken wel degelijk minstens 4 x fout is gegaan, met echt tpg post, is deze bewuste fout niet hun schuld, eerlijk is eerlijk.


overigens zijn ook zeker 2 of 3 poststukken, waaronder een acceptgiro van de zorgverzekering en 2 of 3 van een postorderbedrijf, die alle tpg-post gebruiken, in de laatste maanden 'kwijt geraakt' dus wat extra oplettendheid in mijn wijk lijkt mij niet verkeerd. hmm misschien wacht ik nog even met terugbellen.