Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 29-09-2008 00:14:02
Huishouden & Energie

Wehkamp's 5 jaar garantie is nep

Dag meneer van beveren,

begrijpelijk had u liever een antwoord verwacht als: u heeft volkomen gelijk. maar ik kan het niet mooier maken dan het is.

als hardware error man d.w.z. erkend installateur, reparateur van hardware, dus ook wasmachines, kan ik u zeggen dat uw van binnen komende redenatie mank gaat. gebaseerd op wishful thinking.

als u zand in uw wasmachine gooit en de pomp slaat vast kunt u toch niet volhouden dat dit van binnen komt. de pomp draait normaal in waswater en daar zitten normaal geen harde stukken in, tenzij er door u in gestopt.

wanneer u uw onderbroeken zo lang draagt dat het elastiek er spontaan tijdens het wassen uit gaat, is dat niet aan de machine te wijten.

dus de redenatie van wehkamp, waar ik nog nooit wat gekocht heb en verder ook geen binding mee heb, is volkomen correct.
ondanks uw, beetje domme, bijkoop van garantie.
beetje dom, want als u zich eens zou verdiepen in wetgeving voor consumentenkoop, zoals hier zo vaak naar verwezen, dan zou u het wel laten extra geld uit te geven voor een twijfelachtig produkt als garantie bijkopen.
tenzij u de geldpest heeft en daar lijkt het door uw aanschaf bij wehkamp wel op.
mensen die op de centen letten gaan met geld in de zak naar een zaak, wapperen met flappen en bedingen korting. dat kan bij wehkamp niet. integendeel u betaalt de volle mep en als u ook nog op de klets koopt, nog een forse rente er overheen.

dan toch liever even doorsparen en wachten. lg en zanussi horen bij de goedkopere merken met navenante kwaliteit.

hardware error man.