Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

om
omatiny - 01-10-2008 13:18:37
Huishouden & Energie

Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet??

ik heb zelf 30 jaar in amsterdam gewoond,veel muizen!!!ik woonde in een oud huis,ze vraten zelfs gaten in  het plafond. een paar houtjes helpt dan echt niet.als je iemand kent met een kat,kan je ook proberen kattenharen neer te leggen. maar als ze snappen dat de kat niet in het huis is trekken ze zich er niets meer van aan.  muizenvallen helpen in het begin ,later zag ik 'savonds,als ik op de bank zat,dat ze er omheen liepen !! ja ,ja ,amsterdamse muizen zijn slim.  ik heb ook electrische dingen gekocht die geluid maakte dat muizen zou afschrikken,helpt niet, zonde van je geld.het enige dat hielp is muizenlijm,wel wreed,maar ik had nachtmerries van die beesten.


stukjes karton insmeren met de lijm en langs de plinten leggen,het liefst op donkere plekken,achter de bank b.v.   als je gepiep hoort,met een emmer water er naar toe en met karton en al onder water houden.  in buurten met veel muizen verkopen ze de lijm in de dierenwinkel . ik kocht het in een dierenwinkel in de 2de constantijn huijgensstraat,dicht bij de overtoom alsnog:sorry muizen!!!