Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

da
daan23 - 07-10-2008 16:58:15
Huishouden & Energie

Muizenbestrijding, wat helpt wel en niet??

hoi,


dat viel me het meeste tegen van het wonen in amsterdam, altijd weer die muizen (soms thuis, maar ook bij vrienden, cafe, bioscoop etc.). ik hoop dat nog eens iemand met de echte oplossing komt...


veel goede tips zijn al gegeven; dichtkitten etc.



beetje irritant, maar: ze komen ook vaak door een open balkondeur of keukenraampje heen. mijn onderbuurvrouw heeft een hele goede hordeur.
geen vuilniszakken op het balkon, bij de overburen zie ik de muizen over de reling lopen als ze vuilnis op het balkon hebben staan.
zorgen dat je het schoonste huis van de straat hebt, maar ook dat is geen garantie. ze aten stukken van mijn kookboek en keukenzeil op toen er geen eten was. je moet dan ook weer oppassen dat je geen smetvrees o.i.d. ontwikkelt ;-)
als er een gat in de muur zit van een oude kachelaansluiting, dat gat dichten. daar kwamen ze bij ons doorheen.

ik heb net een nieuwe vraag gesteld over apparaten met hoge tonen die muizen afschrikken,  of deze werken, daar heb ik nog geen ervaring mee.


sterkte.