Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
panther69 - 05-12-2004 13:45:00
Computers & Telefonie

Wat is de levensduur van mobieltje?

hallo,


het mobieltje gaat langer mee dan 2 jaar. (elektronika) maar de batterij is naar een jaar ver op. de gemie die in de batterij zit, raakt op. dat wil zeggen dat als de batterij opgeladen is, het mobieltje aangeeft dat de batterij vol is. dit meet het mobieltje met een klein stroompje. maar zodra er gebeld wordt, of je gaat zelf bellen, moet de batterij "power" leveren. en dat is nou hetgene wat de batterij niet meer kan leveren. als de klacht is dat het toestel na 2 telefoongesprekken leeg is, maar alles nog goed werkt. is het de batterij.


een nieuwe batterij kost snel € 45,- en wat kost een nieuw mobieltje met een abonnement of prepay?? dat is de overweging waard.
goedkope batterijen zijn hun capaciteit al snel kwijt, dus dan heb je dezelfde klachten over een half jaar weer.

veel belplezier.