Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pfaase
pfaase - 16-04-2004 11:45:25
Computers & Telefonie

Wat voor modem heb ik nodig

Hallo crazydave,

heb je een usb of een ethernetkabelmodem? mocht je her verschil niet weten tussen usb en ethernet dan kan ik het als beste als volgt uitleggen: usb is aangesloten met een metalen plugje in je pc en ethernet met een plastic plugje.

mocht je een ethernet modem hebben dan zijn naar mijn weten geen kabelmodems met ingebouwde router. een router is een verdeelstation wat je nodig hebt. deze routers zijn te koop vanaf 40 euro. ik zou je echter een draytek aan willen bevelen. deze gebruik ik zelf ook en ben daar zeer tevreden over.

mocht je een usb modem hebben dan is het helaas pindakaas. je zult dan een netwerkkaart in je pc moeten stoppen en deze het signaal laten uitsturen via een hubje(ook een verdeelstation) naar de rest van je pc's.

mocht e.e.a. nog niet duidelijk zijn aarzel dan niet om deze vraag te stellen.

nog een fijne dag verder,

met vriendelijke groet,

peter faase