Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 14-11-2008 19:13:46
Voeding & Gezondheid

Eiwitshakes

"16 jaar is te jong om krachttraining te doen. je bent nog in de groei en krachttraining zorgt ervoor dat de groei in de lengte stopt."


mag ik erop wijzen dat dit niet het geval is? en dat er (inmiddels) zelfs wetenschappelijk aangetoont is dat kinderen best mogen sporten (krachttraining). tegenwoordig kan je bv kinderfitness doen. als je even googled vind je voldoende kidzfitness....vanaf 6 jaar mogelijk. natuurlijk traint een kind niet als een volwassenen, en mogen de spieren vanwege de groei inderdaad niet te zwaar belast worden, maar wel belast! er zijn zelfs speciale kinderfitnesstoestellen. bij het woord krachttraining denken teveel mensen aan opgeblazen michelinmannetjes. dit is een fout gegeven. krachttraining heb je ook voor bejaarden, die stop je ook geen 20 kilo dumbell in de handen om even de biceps te gaan doen. zoals met alles, is het aangepast op de persoon.