Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-11-2008 10:11:16
Geldzaken & Recht

Buitenlands geld wisselen

het beste advies wat ik je kan geven is euro meenemen als voorzorg, de britse immigration kan naar uw geld vragen, het tonen van voldoende euro en pinpas (+ creditcard) is voldoende.


met een (post)bankpas kunt u bij divers banken geld uit de flappentap 'moneymate' halen. op grond van europese verordening zelfs gratis! niet te veel tappen, bereken hoeveel je wilt uitgeven. in sommige gevallen kunt ook met uw pinpas betalen in de winkels.


alternatief, iets duurder, de creditcard.


optie pinpas is het beste.


als u met de boot gaat, kunt u het beste informeren of op de boot met de '£' of '€' kan worden betaald (your drinks and food). u kunt meestal ook op de boot '€' voor '£' wisselen. misschie kunt daar ook met pinpas betalen aan boord?


britse bank wisselt weleens om de zoveel tijd het model van de '£', de 'queen' wordt ook een dagje ouder.