Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 21-11-2008 11:11:08
Voeding & Gezondheid

Vergoeding traumahelikopter

reactie op antwoord:


hij is inderdaad gewoon bij een nederlandse verzekeringsmaatschappij verzekerd. en het ziekenhuis in enschede heeft inderdaad de helikopter geregeld. het was een kwestie van leven of dood, dus er is niets gevraagd omdat er geen keus was.


zij hebben gister zelf met de verzekering gebeld, maar kregen gelijk bij het woord helikopter te horen dat dat niet vergoed wordt. pas na wat verdere uitleg werd de rekening erbij gehaald en toen ze duits zagen werd er meteen verteld dat ze een reisverzekering hadden moeten hebben. dat is het nadeel van die callcenters. het feit dat het nu redelijk goed met die vriend gaat, "dat was toch ook wat waard", werd er verteld.


vanmorgen heb ik de verzekering ook gebeld, daar het voor mij wat makkelijker is in deze situatie, en heb volgehouden dat hij recht heeft op vergoeding. ik ben nog terug gebeld, maar ze lezen daar gewoon niet goed. zodra ze duits zien, zeggen ze reisverzekering. ik heb daar geen genoegen mee genomen en ik word vandaag of morgen weer teruggebeld door een "hoger" iemand.


wilde graag even feedback, want het is te ongelofelijk voor woorden dat ze dit niet willen vergoeden. bedankt!