Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-11-2008 00:26:12
Voeding & Gezondheid

Vergoeding traumahelikopter

beste s.


volgens mij is de beste procedure de volgende:


1. bel voorlichting van het ministerie en laat daar vaststellen of ambulancevervoer per helikopter vergoed wordt in de basisverzekering


2. leg dit telefoonresultaat neer bij de verzekeraar (indien gunstig voor jou)


3. bij een verkeerd antwoord ga je naar de ombudsman. per slot van rekening heeft het ministerie jou een verkeerd antwoord gegeven.


.. maar, in de beantwoording zie ik toch enige onduidelijkheid. is jouw vriend een duitser, verzekerd bij cz, of een in duitsland wonende nederlander, verzekerd bij cz? in het laatste geval zou hij een continue reisverzekering moeten hebben.


is hij daarentegen een nederlands ingezetene (verzekerd bij cz) bij jou op vakantie zijnde, dan is mijn onduidelijkheidsalinea overbodig en geldt mijn eerdere posting: 100% vergoeding