Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 01-12-2008 21:04:18
Winkels & Webshops

Aldi en statiegeld

@daisy1954


of het een zaak voor kassa is? hmm ... dan zou u kassa een mailtje moeten sturen. [linkerkant: contact] aan de andere kant: een halszaak is het niet. als je weet dat dit een aldi beleid is, zou je er rekeningen mee kunnen/moeten houden. denk dat het aan het soort zaak ligt. ook ik vergeet wel eens een bonnetje in te leveren. maar heb nog nooit naderhand de bon niet meer kunnen slijten. [is niet bij aldi]


wat ik persoonlijk nog ergerlijker vind, we hebben het tenslotte hier over je eigen geld, dat er bij sommige kassa's staat: we hebben niet terug van €100,-. [of: we nemen het niet aan] nu moet ik wel zeggen dat als je geld uit de flappentap haalt, je geen honderdjes krijgt .... maar als ik dat lees, denk ik ook: flauwekul! is wettig betaalmiddel, dus je hebt het maar aan te nemen. dus dat bonnetje van u? misschien toch wel een vergelijkend iets? voor 50/50 hebben we dan toch wel een beetje gelijk dacht ik zo.


m.vr.gr.