Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 02-12-2008 20:57:00
Winkels & Webshops

Aldi en statiegeld

ik werk idd zelf in een supermarkt en wij doen niet moeilijk over emballagebonnen die niet dezelfde dag ingeleverd worden.


en ik ben het eens dat als de gegevens niet meer overeen komen dat dat niet de klant zijn probleem is. het is wel een feit dat als er huisregels aan de deur hangen en je stapt de winkel binnen, je akkoord gaat met deze regels en anders moet je maar ergens anders boodschappen doen. neemt niet weg dat het wel flauw is dat ze de emballagebon een week later niet meer vergoeden.


wat betreft de kassalades die vol wisselgeld zitten bij andere supermarkten, ja dat vind ik niet slim....de kassiere's dienen regelmatig af te romen en daar hameren we ook steeds op. regelmatig loopt de hoofdkassiere ook langs om te controleren of het wisselgeld minimaal is in de lades, dit ivm veiligheid. in onze winkel wordt daar echt op gehamerd.


wat betreft emballagebonnen in een andere gelijknamige winkel inleveren: vaak kan dit niet aangezien de kassa de streepjescode van de bon niet kan lezen. deze dient dus ook ingeleverd te worden in de winkel waar deze uitgegeven is.