Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

co
consum - 17-12-2008 17:13:10
Huishouden & Energie

Itho afzuigkap draait maar zuigt niet af

ik wil wel een antwoord geven op alle suggesties,in ieder geval is het heel positief dat er een hoop mensen wel willen meedenken!


maar ik ben bang dat ik hetzelfde moet zeggen als de meneer die al 13 jaar hetzelfde probleem heeft dat itho met randafzuiging gewoon een waardeloos systeem is.ik heb al aangegeven dat al 2x de afvoer door de keukenboer is verandert omdat itho alsmaar de schuld aan het afvoerkanaal geeft.maar nu dat  niet de oorzaak kan zijn ,de monteur zegt dat de motor prima draait en de enige manier om het afzuigen te verbeteren is om te draaien met de kleppen los naar beneden zodat het door de vetfilters dan nog enigzins weggezogen wordt.de kap hangt op 70 cm hoogte .....mijn ervaring is dat het meeste vet en luchtjes gewoon langs de kap omhoog gaan oh ja we praten over een totale tijdsduur van 7 jaar inmiddels en ben bang dat we de kap maar moeten vervangen door een merk zonder randafzuiging !