Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 17-01-2009 19:55:41
Computers & Telefonie

Computer start niet meer op

Wil toch even graag een antwoord geven over de post.
echter is uw bewering gedeelte juist net als de mijne het juiste zal ik niet ten uitleg geven is voor iedereen even te veel denk ik.
echter de post werkt juist op een ingebakken schip vroeger waren ze apart en ook uitwisselbaar.
echter alle beweringen hangen aan elkaar.
weet wel dat er voor een progamma geschreven word de pc ook zelf kan starten en ook een bios zelf heeft net als de selftest of start.
er waren vroeger een groot aantal delen van de schip die kon je ook vervangen tegenwoordig is het een schip ergens uit ..... gemaakt ook het overgaan van millennium heeft daar mee te maken.
echter is het wel degelijk zo dat een besturingsysteem ook als eerste signaal afgeeft.
verder post heeft een andere betrekking maar weet wel lals de schip een van de dingen niet heeft hij dan ook zwart blijft net als het uitblijven van een geheugen waarin hij opstart en dan het scherm beeld moet geven verder is het niet zo dat werkelijk een deel geschreven word door het besturingsysteem want zonder deze werkt de pc ook maar als er fouten zijn dan kan het scherm zwart blijven de oorzaak kan veel zijn ook een elko een los contact of niet goed werkend voeding processor en ga zo maar door.
echter uit ervaring en ook opleiding weet ik dat ook een stukje word weggeschreven naar de voorkant en werkt via de post of te wel bios waarom omdat dit tegenwoordig een combie is geworden van de vele schips die je vroeger appart kon wissellen.
niet waarneembaar maar toch is er een klein stukje uit windows die dit doet en kan doen, er zijn veel meer oorzaken echter dat weet ik ook wel en dat men denkt dit doet windows niet of een ander systeem  is ook maar gedeeltelijk waar want altijd staan deze dingen met elkaar in verbinding ik bedoel hier mee niet dat de schijf en het bestuuringsysteem het gevolg zijn van een niet starten van de post.
ik bedoel hiermee zij zijn verantwoordelijk gezamelijk voor de werking van uw pc.
het kan voorkomen dat windows of een virus verstoring geeft aan processor of andere delen van uw pc.
reden waarom uw rekeneenheid of te wel processor zal nodig zijn om het geheel in banen te leiden en rekenend met het binaire stelsel zal het blijven rekennen tot de voltooing van het stelsel als deze blijft denken of rekenen word het systeem verstoort.
verder is een pc niet alleen werken met pos of een deel er van vroeger was dit mogelijk maar dit is al lang niet meer zo.
de complotten liggen tussen aanspreekbare punten en het besturingsysteem en beiden kunnen deze verstoring veroorzaken ook al komt de pc niet door de post heen.
je meot wel degelijk diep gaand zoeken als je zo iets overkomt, als eerste sluit problemen met het vidio geheugen uit en kijk of je ergens geen delen hebt waar sluiting vandaan komt bijvoorbeeld bij een laptop het buigen van de vidio bus.
echter is een dergelijke zaak niet direct vast te stellen en zeker niet op afstand.
denk niet dat een post werkt ook al is het daar achter fout.
er is wel degelijk een uitwisseling van alle zaken met elkaar en niet appart zo als vroeger.
maar eigelijk door deze dingen stop ik er gewoon weer mee en zoeken jullie het lekker zelf maar weer uit uiteindelijk kom je bij mij of mijn collega,s terecht en zo werkt het wel.
groet j.