Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anromach - 26-01-2009 19:28:12
Auto & Vervoer

Pakket zoek geraakt bij tnt

breek me de bek niet open over tnt ! het is een rampenbedrijf die inderdaad geen moer voor je doen als er iets kwijtraakt.


ik ben al meerder postpakketten kwijt geraakt (waarvan er zelfs 1 al op postkantoor de deur nooit uitgeweest wees is volgens track en trace) en dit was notabene een enorme doos die je echt niet zomaar verliest. ik werd afgescheept met allerlei domme opmerkingen en smoesjes en werd doorverwezen naar het bekende kastje en muur.ik vrees dat je aan het kortste end trekt want ik hoor dit soort klachten best wel veel (zelfs als je het aangetekend of verzekerd hebt)


bovendien gebeurd het ook erg vaak dat gewone post niet arriveert, maar ik zou effe niet weten wat wij als consument hier tegen zouden moeten beginnen.


misschien wordt het tijd voor een degelijke concurrent zodat ze dan misschien hun klanten weer serieus gaan nemen.


ik hoop dat je een goede tip ontvangt om de tnt jou de schade uit te laten betalen. succes!