Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

me
menneke - 27-01-2009 01:00:52
Garantie & Verzekeringen

Afkopen begrafenispolis

ik weet niet hoeveel premie je in de maand kwijtbent aan deze polis en daarom vind ik het een beetje moeilijk om te zeggen of ik dit te laag vind. maar zo op het eerste gezicht zeg ik ja; het gat is wel erg groot.


ikzelf heb vorig jaar i.v.m. de bijstand die deze maand is ingegaan, alle drie begrafenispolissen bij aegon afgekocht. de eerste was afgesloten bij mijn geboorte dus premievrij; de andere twee had ik zelf afgeslote; de eerste verzekering in 1996.. de premies van de twee laatste verz. bedroegen tesamen iets van e 21,- per maand. en aangezien ik alleen al meer kwijtben aan vaste lasten dan die uitkering, heb ik dus de verzekeringen opgezegd en mij het kapitaal laten uitkeren hetgeen tesamen iets van over de e 1.000,- lag. maar ik had dus geen winstdelingsverzekering; wellicht zitten hier de addertjes onder het gras.


n.b.: ik begrjp het cynisme van een van de sprekers op dit forum maar als je een uitkering krijgt die - om albert hahn te citeren - te weinig is om van  te leven en teveel om te sterven, dan mag de gemeente van mij de kosten van mijn begrafenis betalen. ja inderdaad cynisch..................