Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anromach - 28-01-2009 07:30:45
Auto & Vervoer

Pakket zoek geraakt bij tnt

standaert:


bedankt voor je dhl-tip voor wat betreft pakketjes, maar kan ik daar als particulier ook gebruik van maken voor 1 pakket(je) en zo ja, heb je enig idee wat de kosten daarvan zijn? want als ook particulieren tegen een betaalbare prijs pakketjes via dhl gaan laten bezorgen, we de gewone post zoveel als mogelijk via de email versturen en verder maar gaan hopen en (wellicht bidden voor de gelovigen onder ons) dat tnt dan ernstig in de problemen komt, heb je misschien kans dat zij hun weggelopen klanten gaan ervaren met de vraag: "zou er bij ons misschien iets niet helemaal goed gaan?" en wie weet worden de klanten dan wel weer serieus genomen door beter zorg te dragen voor de te bezorgen post en netjes uit te betalen als er iets kwijtraakt. ik heb eveneens het idee (zie ook mijn vorig schrijven in deze discussie) dat de betrouwbaarheid van tnt ver te zoeken is de laatste jaren en ook ik heb zelfs met de gedachten gespeel dat ik niet uitlsuit dat  er zelfs pakketten bij tnt gestolen worden. want het kwijtraken van een enorm pakket vind ik een vorm van knap! en dan te bedenken dat er met mij velen dit meemaken zou tnt in het guiness book of records aanbevolen moeten worden onder het kopje "dubieuze bedrijven". bezorgt dhl trouwens ook buiten de grenzen van nederland voor particulieren?


gerard, ik vind dat je heel adequaat gereageert hebt n.a.v die reacties van tnt die dus eigenlijk nietszeggend zijn en ik ben erg benieuwd wat je rechtsbijstand eventueel voor elkaar gaat krijgen want je zal niet de eerste zijn met deze klacht. nogmaals succes en ik hoop de afloop van je nog te horen.