Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-02-2009 20:05:02
Huishouden & Energie

Ervaring met kårlsson göteborg van beter bed

andere matrassen ga ik nu ook zoeken.


ben langs geweest in winkel en zo te merken vonden ze dat niet heel erg fijn? na een flinke tijd wachten was ik aan de beurt.


een mededeling: mijn bed en matrasmaat wordt niet meer gemaakt dus moet er gezocht worden naar een passende oplossing. taxatie zou de oplossing worden:  iemand die langskomt, want mag niet mwet matrassen naar winkel komen. daarvoor betaal ik voorrijdkosten a 40,-  vervolgens moet mijn klacht gegrond verklaart worden, zo niet ben ik 40,- kwijt en een dag vrij...


stel dat de boel gegrond verklaart wordt voor 100%. dan krijg ik nog 1/3 van dat taxatiebedrag en wat zijn 2 stuks 3 jaar oude matrassen waard? oh ja minus die 40,- ook nog eens. wat houd ik dan over?!echt weinig. maar goed van dat evt. taxatie bedrag zou ik theoretisch een waardecheque kunnen krijgen....daarvan kan ik geen nieuwe matrassen kopen, sterker nog ik moet dan flink bijbetalen. ergste komt nog dat als je goed zoekt, internet vol staat met klachten over beterbed en haar retteketet service. veel matrassen zijn kennelijk zo slecht dat vele mensen ondanks de zgn. goede garantie gewoon elders matrassen kopen en blij zijn dat ze van beterbed en lichamelijke klachten af zijn. (rugpijn, hoofdpijn etc. ) die investering lijkt mij nu ook beter dan nog verder zaken te doen met beterbed.ik raad echt iedereen ten zeerste af zaken te doen met hen. veel mooie woorden en slechte daden. droom maar lekker verder beterbed. vind mezelf dom dat ik ooit iets in jullie heb gezien 3 jr. terug.  bah dit is gewoon smeerlapperij tegen zeer veel geld.