Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 27-03-2009 21:32:35
Huishouden & Energie

Trap renovatie

de commercial op tv was waarschijnlijk die van upstairs, deze adverteren momenteel erg veel. de prijzen van traprenovatie van dit bedrijf liggen dan ook een stuk hoger dan die van andere bedrijven als renostairs waar ik mijn trap heb laten bekleden. ik was 2400 euro kwijt voor echte massief houten traptreden inclusief montage, helemaal compleet dus. de prijzen bij upstairs liggen een stuk hoger (ook uit eigen ervaring, heb ze zelf namelijk ook langs gehad en een offerte laten maken)


maar over de kwaliteit van mijn trap ben ik zeer tevreden, het is echt prachtig. het is de investering zeker waard. het kost wat maar je krijgt er zeker iets moois voor terug. de benaderingswijze van renostairs is trouwens stukken beter dan die van upstairs, geen opdringerige verkopers die niet gepiekeerd zijn als je geen uitsluitsel geeft.. prijsopgave is ook een stuk duidelijker bij renostairs..


hoop dat je hier iets aan hebt, maak gewoon een aantal afspraken en kies hetgeen waar je je het prettigst bij voelt