Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-04-2009 10:40:20
Vrije tijd & Tuin

Muntenhuis

Laat je in het eerste geval niet van de wijs brengen.

"kijk op hun site bij de 7 zekerheden in punt 3 staat dat je nu recht hebt op toezending van nieuwe uitgaven."

punt 3 luidt:
3. u verwerft met het behouden van een uitgifte tevens het voorkeursrecht voor de overige uitgiften;

uit de context wordt niet of onvoldoende duidelijk dat er ook ongevraagd munten worden toegezonden die niet zijn besteld. de vraag is dus of je gebonden bent aan een overeenkomst waarmee je in de eerste plaats nooit mee akkoord ben gegaan.

mij flikken ze nu hetzelfde en ik heb hen direct na het eerste "pakketje" geinformeerd. ook heb ik bij aankoop gelijk alles doorgespit, immers je weet tegenwoordig nooit wat je precies koopt mits je alle kleine lettertjes leest.

ik heb hnm verzocht om mij een citaat te tonen afkomstig van de links via waar ik de munt zou hebben bemachtigd, waauit blijkt dat ik dus ook automatisch andere uitgiftes zou kunnen ontvangen. voorkeursrecht uit zichzelf spreekt nog niet van het geheel vrijblijvend toezending van belachelijk dure munten!

voorkeursrecht (uit een andere context gehaald maar doch de betekenis zou hetzelfde moeten zijn in dit geval):
een voorkeursrecht is vaak puur een eerste optie tot koop.

je krijgt dus een eerste optie tot koop aangeboden. nergens staat vermeld dat je deze optie dan ook in je brievenbus mag ontvangen met een factuur. nergens. vandaag ga ik hnm hier nogmaals op wijzen.