Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edwardus
edwardus - 03-05-2009 17:16:57
Auto & Vervoer

Welke autoverzekering

Wat versta je onder een goede?

onlangs heb ik me ook weer eens verdiept in dit onderwerp en uiteindelijk is mijn keuze gevallen op niet de allergoedkoopste, maar een voordelige keus met royale dekking. ik houd er namelijk niet van dat ik honderden euro's premie afdraag en dat bij elk wissewasje ik m'n eigen portemonnee mag trekken omdat dat allemaal onder het eigen risico valt. dat is voor ieder verschillend, er zijn ook mensen die een zo laag mogelijke premie hebben en in voorkomend geval dan maar het eigen risico voor lief nemen.

enkele polissen kennen geen b/m ladder, waardoor je nooit méér premie gaat betalen bij een schade, dat spreekt mij wel aan. niet dat ik een brokkenmaker ben, in tegendeel. juist daarom is een dergelijke polis gunstig geprijsd voor mij. ook zaken als nieuwwaarde uitkering, no-claim bescherming en de aanvullende opties zoals inzittenden-verzekering en dekking m.b.t. schade aan vervoerde spullen kunnen een rol spelen.

mijn shortlist bestond uiteindelijk uit allsecur, ditzo en inshared. kijk maar 's of dat wat is voor jou.