Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hoorn23 - 04-05-2009 12:55:34
Auto & Vervoer

Welke autoverzekering

hoi marianne,


zelf heb ik de auto alrisk verzekering van de postbank (nu de ing) ben hier zeer tevreden over voorheen via internet bij de anwb verzekerd geweest doch wat betreft deze anwb verzekering was ik niet zo tevreden;reden als je dan bij het aanmelden een vinkje vergeet of verkeerd plaats  herstellen zij het niet.


ik heb nu de voorruit stuk (gebarsten) telefoontje naar de ing hoe te handelen, nou ik hoefde zelfs niets te ondernemen werd direct door verbonden met een herstel bedrijf en tegen betaling van € 75.- (eigen risico)wordt morgen de nieuwe ruit geplaatst


met al mijn verzekeringen in de afgelopen 45 jaar bij sterpolis( nu interpolis) anwb etc. ben ik met de voorwaarden van de postbank (ing) zeer te vreden.


ook wat betrefd een reisverzekering.


doe er wat mee en succes.


ter info van alle:


ik heb geen belangen bij de verzekeraar(s)


gr. willi