Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ar
arie44 - 04-05-2009 13:26:55
Auto & Vervoer

Welke autoverzekering

Ik had geen auto maar een scooter, ik had die verzekerd by een van de grote verzekeraars en betaalde 135,00 euro per jaar. toen kreeg ik een mail van verzkervoordelig.nl.  zij verzkeren zelf niet, maar door een offerte in te vullen, gaan zij op zoek naar de voordeligste verzekering voor je.
ik kreeg toen een polis van london verzekeringen. mijn jaarlijkse bijdrage ging van 135 euro naar 28 euro. ik ben nu van plan binnenkort een auto aan te schaffen. ik zit te denken aan een auto die goedkoop is in onderhoud, wegenbelastingen en verzekering.  ik heb een offerte aangevraagd voor een susuki alto. ik heb 5  jaar niet gereden en ben mijn no claim kwijt.  een wa verzekering kost mij nu totaal 16,67 per maand, zonder enige no claim.
www.verzkervoordelig.nl
e-mail : klantenservice@verzekervoordelig.nl

ik zou maar eens informeen. zij doen alle werk voor je. zij zoeken echt de voorleligste verzekering die mogelijk is.