Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 04-05-2009 21:25:31
Huishouden & Energie

Eneco meterkast meegenomen

hallo lizie


ten 1e: groep beveiligings-medewerkers die in een meterkast moeten zijn?


ten 2e: week later komt (toevallig?) iemand van eneco langs om de meterkast te vervangen?


ten 3e: toen een brief met: zegels zijn verbroken en mogelijke aftap-kosten van €3000,-


ik vind dit wel zo'n vreemd verhaal. lijkt mij dat de 'rommelaars' bij u de meter hebben weggehaald en opdracht hebben gegeven een nieuwe te plaatsen?


kan er echt naast zitten hoor. maar bij vervanging van de meter, krijg je van tevoren bericht. (zit zelf ook bij eneco)


zegels: een verbroken zegel kost ca. €40/45,- (per stuk)


en die €3000,-? ... over 3 jaar? wat stond er dan vorig jaar op uw eindafrekening? je krijgt toch niet in enen een brief met: 'kom ff 3 jaar aftap kosten afrekenen'?


u heeft contact gezocht met eneco. bevestigen zij dat zij die meter inderdaad zijn komen vervangen? heeft u gevraagd waarom u van tevoren niet bent ingelicht hierover? ik vind dit echt een vreemde gang van zaken .... lijkt net in scene gezet.


http://www.consuwijzer.nl/ik_wil_advies_over/energie/geschillen_klachten/geschillen_en_klachtenprocedure">geschillen en klachtenprocedure


u zegt: 'die beveiligings-medewerkers liepen de hele wijk af'. zou eens hier en daar gaan informeren of er meerdere bewoners hetzelfde hebben meegemaakt.