Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 19-05-2009 23:41:34
Computers & Telefonie

Extra e-mail adres

Ik hoop dat u met het onderstaande geholpen bent (ik heb even die procedure gedaan):
ik doe dat zo (met ipb, voor u is het dan kpn of planet): inloggen bij mijn kpn met gebruikersnaam en wachtwoord. dan in linkerkolom aanklikken wat u heeft (dus kpn of planet), dan verschijnt een beveiligingsvenster en u zegt nee voor ook onbeveiligd weergeven, dan klikt u aan: naar uw persoonlijke gegevens.
vervolgens in linkerkolom aanklikken: mailboxgegevens.
als het goed is opent dan een venster waarin u dan enige extra mailboxen met een andere naam (aliassen) kunt instellen met achter @ wat bij uw adres ook erachter staat. dwz dat kan als uw abo de mogelijkheid heeft van meer gratismail boxen. vergeet niet ook het spamfilter te activeren (als dat gratis in uw abo zit). ik vermoed dat u het mailadres van de "hoofdmailbox" (die u nu gebruikt) niet kunt wijzigen. vervolgens stelt u de nieuwe naam e.d. in in uw mailprogramma bij accounts. testen of het goed is gebeurd door naar het nieuwe adres/de nieuwe adressen even een mailtje te sturen met uw eigen mailadres. 
ik hoop dat het zo wel lukt, we horen wel.
 
succes en vr.gr.