Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kiran
kiran - 30-06-2009 20:55:20
Vrije tijd & Tuin

Zweefparasol omgewaaid

@steve075


klopt niet he, wat de gamma man zegt. is niet te beoordelen over een telefoon.


parasol zit nog binnen de eerste 6 maanden, maw. de verkoper zal moeten bewijzen dat het euvel door uw toedoen ontstaan is. en inderdaad, een voet van 50 kg. krijgt normaliter geen plu omver!


http://www.consuwijzer.nl/ik_wil_advies_over/elektronica_en_huishoudelijke_apparatuur/ontevredenheid_over_aankoop/basisinformatie/uw_rechten_bij_een_ondeugdelijk_product">uw rechten bij een ondeugdelijk product


lees de link even door, denk dan wel dat je weet, wat je te doen staat. zou zelf eerst nog eens persoonlijk langs gaan en het probleem bij de klachten/inneem balie aankaarten. krijg je weer 0 op het rekest, schrijf dan een aangetekende brief met klacht.


maar .... zo ken ik de gamma niet. zou me echt verbazen als hier niets aan gedaan werd. repareren zal duurder uitvallen dan een nieuwe. ze zouden je dus een nieuwe parasol moeten meegeven. nogmaals: zou eerst eens langsgaan, denkt dat dat beter werkt.


succes!