Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

st
steve075 - 02-07-2009 21:57:41
Vrije tijd & Tuin

Zweefparasol omgewaaid

kijk, ik mag verwachten als een granieten voet bij een parasol wordt verkocht dat dit wel wat moet kunnen hebben. en als dit niet zo is, zou dit vermeld moeten zijn. dit is dus niet zo. er zat een klein briefje bij met het wat en hoe, maar verder niets. als de consumentenbond al testen uitvoert met verzwaarde voeten van 150kg, dan zou dit eigenlijk niet verkocht moeten worden natuurlijk!


de set is gekocht bij gamma wormerveer (nh). heb reeds contact gehad met de consumentenservice van gamma, en deze gaan dit nu in behandeling nemen. krijg hier schriftelijk reactie op. maar ja, met welke termijn? je wilt toch eerst de normale stappen ondernemen (anders kun je verwijtbaar gesteld worden lijkt mij als je niet eerst de normale procedure zou volgen).


het is mij in ieder geval duidelijk, dit had niet mogen gebeuren en ik hoop dat ik in het gelijk gesteld zal worden. anders in ieder geval een klacht naar de directie over de bedrijfsleider aangaande de communicatie en bereidheid tot service.