Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

djintara
djintara - 03-08-2009 15:11:20
Huishouden & Energie

Maden in afvalbak keuken

ik weet niet of je een tuin hebt. ik heb een benedenwoning en in mijn "bijkeuken" staat ook een metalen afvalbak.  mijn  jongens "vegissen" zich weleens en gooien er soms toch rest-voedsel in. toch geen last van maden. inderdaad mogelijk ergens een dood dier?? in de grijze container, ondanks het feit dat ik etenswaren die over zijn in plastic doe en dit dichtknoop, wél maden. oplossing werd mij gebracht door de natuur zelf, namelijk door de vogels.


die zag ik regelmatig rond de bak scharrelen. nu, als ik zie dat er maden in de bak kruipen, doe ik het deksel open, ik verwijder me van die bak en binnen no-time eten de vogels de maden op. werkelijk, binnen een minuut of wat kan de klep weer dicht, geen made meer  te zien. ... (-;   smiddags zijn ze er echter weer... maar de vogels ook. dus weer klep open en het ritueel herhaalt zich.


perfecte oplossing, niet?  (-: