Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bl
blackboard - 19-08-2009 16:45:52
Geldzaken & Recht

Kortlopende lening van ca. 2 maanden?

probeert u misschien op deze manier iemand te strikken om geld aan u te lenen? ik bedoel als het om 5000 euro hangt en u er goed voor bent kunt u het bij elke bank krijgen. als u een circuitwagen op het oog hebt en u moet uw hobbywagen er voor verkopen dan heeft u dus geen hobbywagen meer! kunt u met de circuitwagen wel op de weg? verder, geld lenen kost veel geld!


allereerst allemaal al bedankt voor het antwoorden!


en nee ik probeer helemaal niet op deze manier iemand te strikken om geld aan mij te lenen. ik vraag dit omdat ik 0,0 ervaring heb met lenen (ik ben overigens ook geen groot voorstander van lenen om zaken te kunnen betalen die je je normaal gesproken niet zou kunnen veroorloven) en er rond deze kwestie weinig tot niets te vinden is op het internet.


maar als ik het goed begrijp betaal je uiteindelijk grof geld voor een dergelijke lening, en dat is het mij eigenlijk ook weer niet waard. misschien toch verstandiger om eventueel bij familie te lobbyen.