Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kenwel2
kenwel2 - 16-10-2009 13:57:06
Voeding & Gezondheid

Coatinglaag van brilleglazen slijten

dag dinirici, persoonlijk vindt ik 2 jr. (24 maanden)al erg lang voor een bril, zeker als je die zowat 'dag en nacht' gebruikt. mijn opticien heeft overigens laatst bevestigd, dat meekleurende en ontspiegelde glazen weliswaar een mooie optie is, maar dat dat meekleuren op termijn van zo'n anderhalf tot 2 jr. niet meer werkt, zodat het terugkleuren zowat niet meer gaat werken, of zeer traag. laatst was ik bij de fotograaf om foto's te maken voor op een officieel document, en mijn glazen wilden mar niet terugkleuren, gevolg: veel te donker. mag niet! heb maar een (nep) brillteje bij hem gepakt zonder glazen er in, en de foto's waren goedgekeurd.


een bril kost zowat niets in vergelijking tot je glazen, wel is het aanbod in glazen de laatste jaren flink verbeterd, ook wat betreft kwaliteit/prijs verhouding. informeer er maar eens naar bij een (goede!) opticien, geen grootgrutters zoals pearl, hans anders etc. daar werken meestal mensen die niet echt motiverend bezig zijn, althans, dat is onze ervaring. prijzen: ook bij een opticien valt te praten en te onderhandelen, ook leveren ze (m.i) veel betere nazorg.


reclameren over je glazen heeft geen zin, dat kan ik je al wel vertellen. €530 voor een paar glazen is een heel schappelijke en normale prijs hoor.


succes, mvgr. henri