Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 18-12-2009 20:52:43
Huishouden & Energie

Praxis geeft met linkerhand, en steelt met haar rechterhand

Dd_777 schreef op vrijdag 18 dec 2009, 20:41: ik werkte bij de gamma, en heb dit euvel vaak meegemaakt.
wij vroegen even door waar de bon zou kunnen zijn, officieel kom je anders in de boekhoud problemen bij dit soort acties en bedrijven, en als ze echthard stonden te praciseren en er niet op konden komen, konden wij het niet over ons hart krijgen dit geld af te nemen van de klant en retourneerde het hele bedrag wat er betaald was voor het product.

dit noem ik klantvriendelijkheid en klantgebondenheid, wat, wat mij betreft, in alle winkels in nederland zou moeten zijn, maar dit gaat helaas niet omdat we in de ikke wereld leven, waarin de meeste mensen via regeltjes en wetjes het geld uit je knip proberen te pakken.

be aware what you buy and where.

dit is nou precies wat ik wil zeggen. misschien heb jij enig idee over hoeveel mensen we praten, die per dag hun koopwaar terug komen brengen zonder kortingsbon? en dit dan bij al de praxis bouwmarkten in nederland? dit is pas echt kassa.