Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-12-2009 11:38:56
Huishouden & Energie

Praxis geeft met linkerhand, en steelt met haar rechterhand

Ik ben in bezit van gammaklantenkaard. deze week een paar zaken gekocht maar, dom dom, ik was de kaart vergeten. naast mij stond een klant die bereidwillig zijn kaart beschikbaar stelde waardoor ik 1 waardebon van 1 euro kreeg tbv volgende aankoop. stel dat die persoon zijn artikel paar dagen later gaat retourneren. jawel, u raad het al, hij moet bloeden en krijgt een "boete" van die ene euro voor een tegoedbon die hij niet heeft. dat zou dus de limit zijn.
afgezien van het feit dat deze klant geheel en al vrijwillig zijn kaart aan jou uitleent, werkt het natuurlijk helemaal niet zo: immers, jij hebt de kortingsbon èn de aankoopbon gekregen. geen probleem, dus. de andere klant heeft met zijn eigen kaart ook gewoon zijn eigen producten afgerekend en daar eventueel een kortingsbon bij gekregen. brengt hij zijn aankopen terug, dan hoeft-ie toch echt niet jouw kortingsbon in te leveren. die staat ook niet op zijn kassabon waarop zijn eigen aankopen zijn vermeld.