Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-12-2009 20:45:19
Huishouden & Energie

Praxis geeft met linkerhand, en steelt met haar rechterhand

Zinook schreef op vrijdag 18 dec 2009, 23:17: hallo alysia,

ik zeg niet dat ik het ermee eens ben hoe de praxis dit afhandelt, ik zou denken: "geef die klant die 2,50 mee en dan zijn we ook van het gezeur af" maar het neemt niet weg dat ze wel de voorwaarden meegegeven hebben. dat betekent dat ze eigenlijk simpelweg in hun recht staan, ook al is een geen slimme actie van praxis.

"volgens een van de mensen die gereageerd heeft, staan de voorwaarde achterop de kortingsbon" ik weet niet waar jij hier leest dat het achterop de waardebon staat, maar dit geeft al aan dat mensen conclusies trekken die er niet zijn (achterop de waardebon), of inderdaad de voorwaarden niet lezen.

uiteindelijk zul je aan het kortste eind trekken als je een taaie manager tegenover je hebt, maar als ik praxis was, zou ik €2.50 teruggeven en verder gaan met de dagelijkse gang van zaken. een aantal mensen zullen de bon misschien wel bij hebben of lezen misschien wel de voorwaarden, daarbij vraag ik me af hoe vaak er iets geretourneerd wordt bij de praxis. als ze dit probleem vaker tegenkomen, zullen ze het de volgende keer waarschijnlijk anders aanpakken. je wilt als bedrijf ook geen slechte reclame willen door dit soort akkefietjes.

nog veel succes.

vriendelijke groet, zinook

beste zinook,
ook ik ben het oneens met de afhandeling van praxis. vandaar mijn vraag op deze site. ik wilde wel eens weten hoe andere mensen daar over denken. niet meer en niet minder.

ik ben wel benieuwd, wanneer de kortingsbon nog aanwezig is, of ik dan alsnog mijn € 2.50 terug kan krijgen?

juist de vraag hoeveel er bij praxis geretourneerd wordt, en dan vooral zonder kortingsbon roept bij mij vraagtekens op.

in ieder geval hartelijk bedankt voor je antwoord.
met vr. gr. alysia